Isnin, 16 November 2009

Kenangan ASPURI 2009

Dah mula cuti sekolah. Makna nyer kita dah tak perlu duduk kat asrama lagi untuk tahun 2009!!! rasa best ade, tak best pun ada... best sebab takyah busy kat asrama... tak best sebab susah nak jumpa kawan-kawan dengan kakak-kakak kat asrama tu.... sepanjang tinggal kat asrama kita ade buat macam-macam aktiviti... ade yang kita dah postkan criter kat sini tapi ade yang takde.....so, tengok je la gambar-gambar kat bawah ni....Antara aktivitinye ialah:




<=Ni la pemandangan kat Ladang Teh di Cameron Highland


Bergambar di ladang teh!!=>





<= Ni plak gambar time annual dinner...


Mase majlis perpisahan form5
dan form6=>




<=semangat nak tunggu turn untuk persembahan sempena majlis perpisahan
form5 dan form6



Masa nak ambik borang untuk daftar asrama tahun depan=>


okey la.... BYE!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan