Selasa, 17 November 2009

Memory Form5

Post kita kali ni tak panjang (walaupun selama ni memang tak panjang) sebab sebenarnye kita nak letak gambar je.... Nak tau tak gambar sape???? gambar kakak-kakak form5 dan form6 sebab nak buat kenangan la katakan..... tapi tak semua kita ada gambarnye... sebahagian je.... takpe la, ek??? yang penting ade gambarnye....he....he....he.... Dah la! Tengok je la gambar-gambar kat bawah tu,ek??




























Semua gambar-gambar ni diambil mase annual dinner.... Okey la. BYE!!



Okey la.... BYE!!!

1 ulasan:

  1. Kenangan yang menarik ketika annual dinner dan ketika diasrama...
    Harap tahun depan boleh jumpa kakak-kakak form5 tu lagi...

    BalasPadam