Sabtu, 16 Mei 2009

Hari Guru

Salam... Dah lama kita tak update blog ni,kan??? Bersempena ngan HARI GURU, kita nak update blog ni hari ni....(cam pelik jer ayat).....Okey. Straight to the point. Sebenar nyer kita nak ucapkan SELAMAT HARI GURU @ HAPPY TEACHERS DAY kepada semua guru-guru terutama skali yang mengajar kita..... cikgu fauziah,cikgu hanis,cikgu ain,cikgu KZ,cikgu ertati,cikgu zahratullail,cikgu fatimah, ngan ramai lagi ar!!!penat nak taip semua nama nanti....harap-harap ade la cikgu kita yang baca post kali ni...... Kita nak ucapkan kepada semua cikgu2 kita,trima kasih sebab dah didik kita sampai ke tahap sekarang ni,sabar dengan kita yang selalu tidur kat kelas,main,tapi berkat doa cikgu,kita berjaya dalam UPSR,PMr blom lagi.... HE...HE...HE... kepada semua pembaca blog kita ni,dah wish ke guru-guru anda semua???? kalau blom,tinggalkan internet ni,tutup komputer dan pergi wish guru-guru anda sekarang!!!untuk memberi peluang kepada anda semua,kita stop sampai sini jer dulu... Daa....

Jumaat, 1 Mei 2009

Mentor-Mentee

Pada 18/4 ialah Hari Kecemerlangan Pelajar Asrama... so,sure ar kita pun terlibat. Seminggu sebelum tarikh tu kitorang (budak2 form 1) diminta buat persembahan sempena acara tersebut... kitorang langsung takde idea nak buat apa pastu kitorang buat keputusan untuk nyanyi lagu Keluarga Bahagia & Anak Soleh. sepanjang latihan kitorang asyik bertengkar. Latihannya dibuat pada waktu prep so,sure la kitorang banyak lagi kerja tak siap ngan waktu malam time dah nak tidur....waktu mentor-mentee tu kitorang dah hilang suara.... mengantuk plak tu...lepas nyanyi ke2-2 lagu tu,kitorang nyanyi trademark Aspuri pastu nyanyi lagu Mentor..... waktu tu suara kita dah hilang habis dah....kata kakak kat situ,kitorang buat best cuma suara jer problem.... Okey la... sampai sini jer dulu.....BYE....

HEPPY BIRTHDAY

Buat pengetahuan semua pembaca blog kita ni,sebenar nyer pada 24/4 ialah bufday kakak kita... Kita ngan kawan-kawan kita rancang nak wish kakak kita tu. Rancangan tu dijalankan pada waktu malam tu gak..Kitorang semua pergi serbu dorm kakak kita tu ramai2 pastu nyanyikan lagu 'HAPPY BIRTHDAY'..... Kawan2 kita salam kakak kita pastu ada plak kawan kita yang bagi salam. Kita plak bagi kakak kita hadiah.... kepada kakak kita, adik ucapkan HEPI BUFDAY!!!