Jumaat, 26 Februari 2010

Luahan Hati

Geram!!!! tadi sepatutnye ade perjumpaan utk Ahli Lembaga Pengarah (ALP) kelab Usahawan Muda... kte nyaris x dpt pegi sebab ade sorang makhluk Allah ni x bagitau kte... nasib baik ade kakak kte yg bagitau.... makhluk Allah tu digelar SH la kat sini....si SH tu pown antara ALP... kte pown same...kakak kte tu bleh dikatekn CEO la dlm kelab tu... dye suruh si SH tu bagitau semua ALP pasal perjumpaan tu... si SH kte dye dh bagitau semua dh....tapi sbnrnye x!!!dye x bagitau kte pown!!! sakit giler ati kte!!!! sengal la si SH tu!!! nasib baik dye ade kem tadi... x dpt dtg... klau dye dtg tadi.... memang teruk r dye kene dgn kte!!! dye SENTIASA nk cari pasal dgn kte!!! kte dh cube utk rapat dgn dye tapi dye mcm saje je nk sakitkn ati kte.... dgn geng dye kte elok je tapi dgn dye tu x bleh... x tau ape masalahnye... kte nk cube kwn dgn sume org tapi dgn dye nmpaknye x mampu.... dh lame sgt kte sabar dgn dye tu... cube rapat dgn dye tapi hasilnye hampeh... rasenye dye paling teruk la... xpe r... smpai sini je la luahan hati yg dh lame terbuku kt dlm ati kte ni... kte kene pergi dulu ni.... bye!!!

Tongue Twister

Hari ni kte nk share something yg menguji kepantasan. Bkn kepantasan berlari ke, ape ke tapi kepantasan untuk berkata-kata.... bagi kte ia agak menguji kesabaran gak r sebab lidahnye x cukup pantas nk menyebut... so, skrg kte nk uji plak korang sume punye kepantasan.... INGAT! BACA DGN PANTAS TANPA ADE SALAH SEBUT WALAU CIKIT POWN... okey kte mulakan.....



Betty bought butter,
but the butter was bitter,
so, Betty bought better butter
to make the bitter butter better.


kalau dh biase menyebut laju sangat mesti dh xde masalahkan??? kalau sape-sape yg x lancar menyebutnye tu bleh ulang lagi.... Cube la korang sume bace laju-laju.... yg paling laju korang bleh buat... mesti macam org tergeliat lidah kn? dh tajuk nye pown tongue twister....
okey la.... sampai sini je post kali ni.... kte blah dulu ek??? chow!!

Sabtu, 13 Februari 2010

sorry again

First, sorry lame x update(again...).... kte busy sangat la...... ade banyak masalah skrg ni.... lagi pon susah skrg nk online sbb kte kt ostel..... klau blk pon kejap je...... dh wt homework nk rehat plak......so x dpt nk bukak blog ni..... ahli keluarge lein pown nk gune gak komputer and internet ni.... so, bagi je ar chance kt diorang gune.... harap semua dapat maafkn kte ye???????? lepas ni mungkin akan lagi lame x update blog ni...... tapi akan diusaha kn utk diupdate gak....... wokey la..... bye..... chow!