Sabtu, 17 Oktober 2009

Sorry


First of all, sebelum kita tulis criter-criter yang lain, kita nak minta maaf sebab dah lama........sangat tak update blog ni.... Kita busy sangat.... maklumlah,kita kan duduk asrama,so susah cikit nak dapat waktu free..... Sekarang kita dah free cikit.... Boleh la kita update blog ni selalu, kan??? Sebenarnyer kita ada banyak criter yang kita nak tulis kat sini, tapi semua tu dah lepas lama dah. So, kita lupakan jer la.....Tapi tak lama lagi ada criter yang best.... Kita tak boleh criter sekarang..... so, tunggu jer la... Tapi yang penting sekarang ni kita nak minta maaf sangat-sangat la kat semua sebab dah lama sangat tak update blog ni,kan???? Kita tulis sampai sini jer la sebab kita nak fikir pasal post seterusnyer plak.... Okey la.... BYE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan