Sabtu, 16 Mei 2009

Hari Guru

Salam... Dah lama kita tak update blog ni,kan??? Bersempena ngan HARI GURU, kita nak update blog ni hari ni....(cam pelik jer ayat).....Okey. Straight to the point. Sebenar nyer kita nak ucapkan SELAMAT HARI GURU @ HAPPY TEACHERS DAY kepada semua guru-guru terutama skali yang mengajar kita..... cikgu fauziah,cikgu hanis,cikgu ain,cikgu KZ,cikgu ertati,cikgu zahratullail,cikgu fatimah, ngan ramai lagi ar!!!penat nak taip semua nama nanti....harap-harap ade la cikgu kita yang baca post kali ni...... Kita nak ucapkan kepada semua cikgu2 kita,trima kasih sebab dah didik kita sampai ke tahap sekarang ni,sabar dengan kita yang selalu tidur kat kelas,main,tapi berkat doa cikgu,kita berjaya dalam UPSR,PMr blom lagi.... HE...HE...HE... kepada semua pembaca blog kita ni,dah wish ke guru-guru anda semua???? kalau blom,tinggalkan internet ni,tutup komputer dan pergi wish guru-guru anda sekarang!!!untuk memberi peluang kepada anda semua,kita stop sampai sini jer dulu... Daa....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan