Jumaat, 1 Mei 2009

Mentor-Mentee

Pada 18/4 ialah Hari Kecemerlangan Pelajar Asrama... so,sure ar kita pun terlibat. Seminggu sebelum tarikh tu kitorang (budak2 form 1) diminta buat persembahan sempena acara tersebut... kitorang langsung takde idea nak buat apa pastu kitorang buat keputusan untuk nyanyi lagu Keluarga Bahagia & Anak Soleh. sepanjang latihan kitorang asyik bertengkar. Latihannya dibuat pada waktu prep so,sure la kitorang banyak lagi kerja tak siap ngan waktu malam time dah nak tidur....waktu mentor-mentee tu kitorang dah hilang suara.... mengantuk plak tu...lepas nyanyi ke2-2 lagu tu,kitorang nyanyi trademark Aspuri pastu nyanyi lagu Mentor..... waktu tu suara kita dah hilang habis dah....kata kakak kat situ,kitorang buat best cuma suara jer problem.... Okey la... sampai sini jer dulu.....BYE....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan