Jumaat, 2 Januari 2009

Rombongan ke tempat2 menarik.....

Criter yang ni pun dah lama, saje je nak criter. Time tu kita gi rombongan ke kilang Chocolate Beryl's, UIA, ngan Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Gombak, tapi kita nak criter kat kilang coklat ngan SBPI Gombak je... Time kat kilang coklat tu die terangkan proses nak buat coklat... Pastu kita gi kat tempat proses coklat... Time kat situ kita terhidu bau yang sangat sedap iaitu bau coklat yang sedang diproses... pastu keluar dari kilang tu kita beli coklat untuk keluarga... untuk kita coklat yang putih sebab sedap, tapi coklat putih tu lebih banyak kolestrol daripada coklat hitam....


Inilah kawan2 kita yang bergambar di depan kilang Chocolate Beryl's=>










time kat SBPI Gombak lak kita dapat tengok keadaan sekolah berasrama. kita juga dapat jumpa pelajar2 tingkatan 2 kat situ.... Time kakak2 tingkatan 2 tu bawa jalan2 tengok persekitaran sekolah, kita sempat juga tanya seorang kakak tu, sekolah berasrama seronok atau tak? die jawab seronok. kita tengok bilik asrama perempuan, makmal, perpustakaan dan banyak lagi. Kita juga sempat kenal beberapa pelajar perempuan tingkatan2 kat situ.... Memang seronok la kat situ...


Inilah perpustakaan kat SBPI Gombak. macam lengkap jer buku2 kat situ, kan???=>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan