Jumaat, 2 Januari 2009

Nfon baru...

Walaupun dah agak terlambat untuk kita ceritakan, tapi sebab blog ni dah jadi cam diari kita kan, so, kita nak cerita gak... Ni crita best... Boleh dikatakan kenangan manis dalam hidup la.. Kita dapat 5A dalam UPSR yang lalu... Mula-mula cam tak berapa nak target dapat 5A, tapi dah rezeki redha je la.. (ayat cam tak suke je...) Huhu... Gembira tak terkata... Lepas tu, teringat balik janji ayah nak bagi apa pun handphone yang kita nak kalau dapat 5A... Mula-mula cam takde tanda2 ayah nak belikan taw, kita pun dah macam sedih siket la...
Siket je, tak banyak.. Tapi pada 21 Nov kul 5.50 petang mase tu... ( Kita ingat taw tarikh dan mase nya...) Tiba2 ayah ajak pegi kedai... Tapi dia tak bagitau nak pegi kedai Nfon.. Bila dah sampai, tengok2 kat kedai Nfon Hotlink... Pastu ayah tanya kita nak beli Nfon ape??? Kita menjawab dengan pantas tahap kilat dan halilintar "express music 5610...huhu.. Boleh ke yah???" Ayah kate, "sukati la"... Kita gembira giler la waktu tu...
Ye la.. Tu Nfon idaman kita dari dulu lagi... Akhirnya, lepas melakukan aktiviti berjual beli dengan tauke tu, Nfon tu menjadi milik kita dengan harga RM750... Itu la yang menjadi peneman kita time tengah bosan yang teramat... Kita nak jage Nfon ni, sampai ke ajalnye....
Huhuhu...












<=Ni la dia Nfon kita... Ikan tu beli kat Tiara Beach Resort time holiday mase tu... Kalau nak beli, pegi la sane.. (Promote plak...)Hehehe...















Nfon kita boleh slide, Nfon korang bleh ke????? (Tak baik riak...) Gurau je la...=>

2 ulasan:

  1. Comel la ikan tu... Ikan hidup ke mati tu????

    BalasPadam
  2. Thanks... Itu mestilah ikan hidup, kalau tak percaya datang sini...

    BalasPadam