Jumaat, 2 Januari 2009

Keputusan UPSR....

Kali ni kita nak tulis kita ngan kawan kita yang dapat 5A dalam UPSR... Sekolah kita ada beberapa orang yang dapat 5A... Antaranya ialah kita.... Time diumumkan kita dapat 5A, kita seronok sangat... Kita tengok ibu kita tersenyum lebar time nama kita disebut... kita sampai menangis sebab happy sangat. Ramai kawan kita yang ucapkan tahniah...
Ibu kita kata "I know you can do it", kita tersenyum jer... kita gembira sangat, tapi kita sedih plak tengok kawan kita nangis sebab tak dapat 5A. Kita cuba pujuk die, pastu die gi ke mak die... tapi die datang balik untuk ucapkan tahniah...



Inilah antara pelajar2 yang dapat 5A... Cuba teka yang mana kita??? senang je, kan?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan