Sabtu, 3 Januari 2009

Best friends...

This time criter kat blog kita ni tentang kawan baik kita atau best friends... kawan kita ramai tapi kawan baik dan sahabat kita sikit jer... Kawan ialah orang yang berada disamping kita time kita happy, tapi sahabat ialah orang yang sentiasa berada disamping kita time kita happy, sedih, susah dan senang...itulah bezanya antara kawan dan sahabat... kali ni tak nak taip banyak2. kepada sahabat kita yang tengok blog kita ni, call la kita ni ye....




Nilah antara muka best friends kita... kita rindu la kat diorang...=>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan