Isnin, 6 April 2009

Orientasi B.A

Kita sebenar nyer baru habis orientasi bahasa arab (b.a) kat asrama. Orientasi tu untuk pelajar KAA (kelas aliran agama) jer....Makna nyer ada ramai la pelajar yang bukan asrama masuk...Kita dapat kumpulan 6,nama kumpulan tu ialah SALSABILA. Nak dipendekkan criter ada banyak aktiviti yang best.... yang paling best ialah treasure hunt. Walaupun kena denda jer sebab tak dapat jawab soalan,tapi denda yang kena MINUM TELUR TU BEST SEBAB TELUR TU SEDAP WALAUPUN MENTAH LAGI... Aktiviti yang paling tak best plak ialah treasure hunt gak sebab salah satu denda tu menyebabkan tudung kita rosak!!!! tu yang geram tu!!!!tapi ,yang penting kumpulan SALSABILA dapat tempat ke-2!!!!!YAY!!!! Lagi pun semua kumpulan dapat hamper so,tak la bengang kita dibuat nyer.... OK la... Kita tengah busy ni... kita chow dulu....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan