Ahad, 12 April 2009

Kartun

Kali ni kita nak bagi tau la kat semua pembaca blog kita ni tentang animasi-animasi kegemaran kita. Sebenar nyer banyak yang kita suka,antara nyer DORAEMON,DETECTIVE CONAN, SHIN CHAN, NARUTO dan banyak lagi ar... Kita ni memang suker sangat tengok criter kartun. Doraemon tu kita suker sebab bagi kita Doraemon tu CUTE sangat!!! Yang Detective Conan tu plak kita suker sebab Conan nyer HEBAT!!! Lagi pun kita memang suka criter2 yang berkaitan dengan penyiasatan, yang mencabar dan macam-macam lagi ar.... Kita dah takde idea nak taip ape sekarang ni... Tengok la gambar-gambar kat bawah ni.....

                                       

Tiada ulasan:

Catat Ulasan