Ahad, 1 November 2009

Dapat award

Yey!!! Kita rase happy sangat hari ni sebab kali ni kita dapat award dari Kak nadia (macam over jer..) Ni first time kita dapat award tau. Sebab tu happy giler!! Thank you Kak Nadia!!! muahh!! Lain kali kita bagi award kat Kak Nadia plak ye.... Kepada followers blog kita plak,sila la amik award ni dan letak kat blog masing-masing ye...Nak tengok tak award nyer??? Kalau nak,tengok yang kat bawah ni. Kalau tak nak pun kena tengok gak... he...he...he...




Sekali lagi kita ucapkan terima kasih kat Kak Nadia....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan