Sabtu, 7 Mac 2009

Happy Birthday, Gurl

Sebenarnya pada 21/2/2009 masa tu birthday adik kita.... Sebab kita busy sangat so, tak sempat nak letak kat blog ni.... Sekarang kita free jadi lah la kita post kan kat sini...
Adik kita tu perempuan. Waktu tu kita kat asrama. Nak call dia sebab nak wish asyik takde masa jer... Sedih tau. Tapi dapat gak kita wish sebab petang tu kita balik rumah tapi tak update blog ar. He...he...he... Best tau sebab ada makan kek aiskrim (kegemaran kita tu) tapi adik lelaki kita plak yang lebih-lebih mengalahkan birthday gurl(adik sapa la tu???). Diorang sampai bergaduh pasal mainan yang ada atas kek tu. Tapi birthday gurl plak yang kena mengalah. Pelik betul la... Itu jer entry untuk kali ni... Tengok la gambar kat bawah ni..





Ni la gambar birthday cake adik kita tu...
Nampak sedap tak???=>






<= Tengok adik lelaki kita tu... Dah tak sabar nampak nyer. Sabar... kakak tengah tiup lilin tu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan