Ahad, 22 Mac 2009

Balik asrama

Hari ni hari terakhir kita cuti....Esok dah mula sekolah balik.... Sedih ada gembira pun ada... Apa pun hari ni gak kita kena balik asrama.Itu kita tak kisah tapi yang problem nyer kita malas nak kemas barang-barang nyer....Kita nak buka blog ni pun sekejap jer bleh... Ni buka semata-mata nak tulis post ni jer ar. Sebenar nyer takde apa-apa criter pun,cuma saje nak tulis post.Jangan marah tau... Kalau tak salah kita,esok ada lagi kawan-kawan kita akan masuk asrama.BEST NYER!!! Harap-harap diorang satu dorm ngan kita....Eh!Dah pukul brape ni?Kita belum kemas barang lagi!Okey la.Kita nak kemas barang sekarang ni....BYE-BYE!!!

1 ulasan:

  1. Salam...Jgn malas belajar tau.. target biar yang terbaik..

    BalasPadam