Selasa, 27 Januari 2009

My hobby

Cuti sekolah ni kan kita boring tau... ye la selalu lepak ngan kekngkawan kat dorm, adalah cerita memasing. Bila duk kat rumah kita melilau cari apa benda yang boleh kita buat. Tetiba kita teringat dengan salah satu hobi kita...

Ye la semua orang tentu ada hobi kan??? Kita pun ada hobi gak. Sebenarnya hobi kita ialah membuat model bangunan ke, haiwan dan macam2 lagi la... Ayah kita tu macam tau aje kita tengah boring.... Ayah kita belikan 2-3 lagi model untuk kita pasang waktu lapang2. Dengan tanpa buang masa kita pun mulakan projek. Taraaa.... kita dah berjaya! Kita punya model yang dah berjaya dipasang tu belum ada banyak sebab kita busy... ye la, kita ni duduk kat asrama.

Waktu di asarama kita takde masa nak membeli dan memasang model2 tersebut. So, kita tunjuk salah satu daripadanya jer,yek??? (Kalau dah banyak kita tunjuk la banyak2.... He...he...he...)


Ini la dia gambar salah satu model kapal terbang kita....=>





Ada tak kawan2 lain yang sama minat dengan kita..? boleh kita kongsi2 ilmu...

10 ulasan:

  1. eh bagus la hobi tu, menarek.
    nnt wat kan utk akak 1 ye, hihi

    BalasPadam
  2. Kalau kita ada masa, kita buatkan akak punya,ek??? Tapi kita tak dapat bagi akak, so kita masukkan jer kat blog kita ni ye????? :)

    BalasPadam
  3. Salam... cam best jer ... boleh buat yg besar cam betul2 tak?

    BalasPadam
  4. Cuit:
    Tak boleh la.... Sebab kita lom jumpa lagi bahan yang mencukupi untuk wat besar2...... He...he...he...

    BalasPadam
  5. wah...rajin2...kalau dapat buat besar2 mesti lagi menarik kan? hehehe..hobi akak baca buku ;)

    BalasPadam
  6. cita cita nak jadi akitek ke?.. semuga tercapai satu hari nanti..

    BalasPadam
  7. Kak Nadia:
    Memang sure menarik dan hebat punyer kalau dapat buat yang besar2!!!

    BalasPadam
  8. Zino:
    Cita-cita kita nak jadi doktor.... Kita buat model tu sebab menguji minda dan kesabaran....He...he...he...

    BalasPadam
  9. wahh bagosnye...
    ain2
    nie blog bru aq....
    hu3

    BalasPadam
  10. syamimie:
    Terima kasih,arigato,thank you...

    BalasPadam